#289575
download leaderboard notifications print favorite_border

Kensington SmartFit Solemate Plus dönthető lábtámasz

Csomag
csomagban elérhető
Mennyiségi egység:
db
Gyártói cikkszám:
ACCO 56146
Márka:
KENSINGTON
Garancia:
12 hónap Display szervizben
db
Kosárba
  • Helyettesítők
  • Hírek, letöltések
  • Leírás
  • Adatok
  • Csomagok
  • Tartozékok
  • Hasonlók
  • Gyártói leírás

Hírek, letöltések

Leírás

Kensington SmartFit® SoleMate Plus állítható lábtámasz    

Íróasztali lábtámasz a kényelmesebb munkavégzéshez

A SoleMate lábtámasz megemeli a lábakat, ezáltal javítja a testtartást és vérkeringést maximális alátámasztást biztosítva a csípő és hát alsó részének számára.

Leveszi a terhet a láb nyomáspontjairól a tökéletes kényelemérzet érdekében. A termék segítségével munkakörnyezetét a saját igényeire szabhatja a legkomfortosabb pozíció gyors és könnyű beállításával.

Könnyen személyre szabható

A SmartFit® színkódolt rendszer segítségével a termék könnyen az egyéni igényekhez igazítható. A kéztérképet használva mérje meg keze méretét SmartFit® színkódja megállapításához, majd állítsa be a terméket saját SmartFit® színe alapján az optimális pozícióba!

Csúszásgátló felület

A nagy, 45x35cm méretű, gumi borítású, texturált felület optimális tapadást biztosít a lábaknak az ülés során.

Pedállal állítható

15°-ig dönthető a maximális kényelem érdekében. A dőlésszög pedállal rögzíthető, így anélkül változtathat rajta, hogy fel kellene állnia a székéből.

Egészségügyi előnyök

A csípő, a lábak, a hát és a boka megfelelő alátámasztásával lehetővé teszi, hogy egész nap a legjobb teljesítményt nyújtsa.

Tegye hatékonyabbá otthoni munkavégzését a Kensington termékekkel

Optimalizálja otthoni felszerelését, és növelje a távmunkában töltött órák hatékonyságát. A Kensington ergonomikusan kialakított, testtartás javító megoldásaival felvértezve semmi sem állhat a gyors és hosszú távon is egészséges munkavégzés útjába.

A professzionális felhasználók választása

A Kensington a világ legnagyobb gyártója a laptop biztonsági zárak, valamint a munkahatékonyságot növelő termékek körében. Számtalan IT vezető és irodai munkát végző professzionális felhasználó bízik a Kensington termékeiben, melyek maradéktalanul gondoskodnak a biztonságról, biztosítják a kifogástalan kapcsolatot a perifériák között  és egészséges munkakörnyezetet teremtenek.

Gyártói leírás

Ajánlat készítése
Ft
Ft