Top 10 Termékkör
Kezdőoldal > Partneri tájákoztató

 

Frissítve: Budapest, 2018. július 20.

 

GARANCIÁLIS ÁTVÉTEL A SZERVIZBEN! ✔

Mostantól garanciális termékeit személyesen is leadhatja Frangepán utcai szervizünkben!

Gyorsabb ügyintézés

Hogyan gyorsíthatja fel a vásárlás és ügyintézés folyamatát a Ramirisnél?
Rendelését adja le online weboldalunkon, vagy telefonon kapcsolattartójánál, számláztassa ki, és az összekészített árut gyorsan átveheti Harsányi úti raktárunkban.
Amennyiben mégis módosítana rendelésén, vagy kiegészítené azt, kihelyezett ügyfélszolgálatunk továbbra is áll rendelkezésére a helyszínen.

 

 

Frissítve: Budapest, 2018. július 02.

 

SZEMÉLYES ÁRUÁTVÉTEL!

Újabb örömteli hírrel szolgálhatunk, a mai naptól (2018. 07. 02.) lehetőség van személyes átvételre a Harsányi Kálmán u. 83. alatti raktárunkban!

Pénztárunkat itt találja:

Pénztár

Az árut itt veheti át:

Raktár

 

Teljes raktárunk pár héten belül végleges helyére, a Harsányi Kálmán u. 85. alá költözik, a változásokról folyamatosan tájékoztatjuk partnereinket!

Továbbra is figyelje weboldalunkatFacebook oldalunkat, és hírleveleinket!

 

Frissítve: Budapest, 2018. június 22.

 

 

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS!

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy a mai nappal elindult a házhozszállítás szolgáltatásunk a külső raktárunkból!
Személyes átvételre is hamarosan lesz lehetőség.

GARANCIÁLIS ÁTVÉTEL

További jó hír, hogy a kiszállító futárral garanciális termékeiket visszaküldhetik hozzánk (1151 Budapest, Harsányi Kálmán u. 83.)!

Amennyiben saját költségen, futárral szeretnék hozzánk eljuttatni a termékeket, kérjük, hogy azokat a Frangepán utcai telephelyre küldjék (1139 Frangepán u. 46.).

A személyes ügyfélfogadás egyelőre még szünetel, de amint változás lesz, rögtön jelezzük!

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

Ügyfélszolgálatunk és kereskedőink továbbra is várják hívásaikat a szokásos telefonszámokon.

Továbbra is köszönjük megértésüket és türelmüket!

 

 

Frissítve: Budapest, 2018. június 18.

 

Kedves Partnerünk!

 

Az alábbiakban szeretnénk beszámolni a múlt hét eseményeiről és bemutatni a Ramiris Europe Kft. helyreállítási tervét, melynek megvalósítása a 2018. június 13-án történt tűzeset napjától kezdve jelenleg is folyamatban van.

Múlt hét szerdán a cégünk Frangepán utcai székhelyén található raktárhelyiség teljes terjedelmében leégett, a benne tárolt árukészlet túlnyomó többségében megsemmisült. A tűz keletkezésének okát a szakhatóságok még vizsgálják. A tűzeset során az irodaépület csak közvetett károkat szenvedett. Mind az épületre, mind az árukészletre a Ramiris Europe Kft. megfelelő fedezetet nyújtó biztosítással rendelkezett.

A káresemény után pár órával a teljes központi szerver infrastruktúra átszállításra került egy adatközpontba, ahol az informatikusok estére már képesek voltak az alapszolgáltatások biztosítására. Reggelre a teljes vállalatirányítási rendszer, a levelezőrendszer, a weboldal és a cégcsoporthoz tartozó cégek szolgáltatásai működtek. Csütörtök reggel birtokba vettünk egy nagy alapterületű irodahelyiséget, ahol az elkövetkezendő hetekben folyik majd a munka. Szintén csütörtöktől elérhető a Ramiris Europe Kft. központi telefonszáma. A pénteki nap azzal telt, hogy a Frangepán utcából átköltöztessük a teljes irodai állományt. Ezt estére teljesítettük, így hétfőtől a cég a megszokott felállásban dolgozik tovább - egyelőre a kollégák munkaidőben leginkább telefonon és e-mail útján lesznek elérhetők.

 A cég legnagyobb vesztesége a raktárhoz köthető, azonban a Ramiris Europe Kft. eddig is rendelkezett egy külső raktárral a 1151 Budapest, Harsányi Kálmán u. 83. szám alatt, melyet leginkább átmeneti tárolásra, logisztikai háttér bázisként használtunk. Már a tűzeset napján felmértük, milyen átalakítások szükségesek, hogy a raktár ezután elsődleges raktárként üzemeljen. A raktár összesen 2.000 m² alapterületen fogja kiszolgálni a partnereket. Hét elejétől kezdve a működéshez szükséges összes feltétel adott. A leírtakon túl, a Harsányi Kálmán u. 85. szám alatt további 1.500 nm alapterületű raktár áll a rendelkezésünkre, hogy ezzel is biztosítsuk a zökkenőmentes működést.

Harsányi 1Harsányi 2 Harsányi 3

Jelenlegi helyzetünkben Partnereink megértését és türelmét kérjük, hamarosan újra biztosított lesz zökkenőmentes működésünk. Cégünk továbbra is megfelelő eszköz-vagyonnal rendelkezik, a finanszírozásunkat biztosító bank a múlt héten garantálta számunkra a pénzügyi támogatását. A beszállítók szintén támogatóan reagáltak és konstruktív együttműködést ígértek. Az árukészlet feltöltése folyamatban van, pár héten belül raktárunk rendelkezni fog a megfelelő készlettel. A Frangepán utcai irodaépületbe - amint a körülmények majd lehetővé teszik -, vissza fogunk költözni.

Ezúton is köszönjük gyártóinknak és partnereinknek a biztató szavakat és támogatást, melyet ebben a számunkra nehéz időszakban nyújtottak.

Amennyiben további kérdése lenne, kérjük vegye fel a kapcsolatot azzal a kollégával, akivel eddig is dolgozott, vagy keressen minket a központi telefonszámunkon.

Ramiris Europe Kft

Vissza