Top 10 Termékkör
Kezdőoldal > Partneri tájákoztató

 

Frissítve: Budapest, 2018. július 20.

 

GARANCIÁLIS ÁTVÉTEL A SZERVIZBEN! ✔

Mostantól garanciális termékeit személyesen is leadhatja Frangepán utcai szervizünkben!

Gyorsabb ügyintézés

Hogyan gyorsíthatja fel a vásárlás és ügyintézés folyamatát a Ramirisnél?
Rendelését adja le online weboldalunkon, vagy telefonon kapcsolattartójánál, és az összekészített árut gyorsan átveheti Harsányi úti raktárunkban.
Amennyiben mégis módosítana rendelésén, vagy kiegészítené azt, kihelyezett ügyfélszolgálatunk továbbra is áll rendelkezésére a helyszínen.

 

Frissítve: Budapest, 2018. július 02.

 

SZEMÉLYES ÁRUÁTVÉTEL!

Újabb örömteli hírrel szolgálhatunk, a mai naptól (2018. 07. 02.) lehetőség van személyes átvételre a Harsányi Kálmán u. 83. alatti raktárunkban!

Pénztárunkat itt találja:

Pénztár

Az árut itt veheti át:

Raktár

 

Teljes raktárunk pár héten belül végleges helyére, a Harsányi Kálmán u. 85. alá költözik, a változásokról folyamatosan tájékoztatjuk partnereinket!

Továbbra is figyelje weboldalunkatFacebook oldalunkat, és hírleveleinket!

 

Frissítve: Budapest, 2018. június 22.

 

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS!

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy a mai nappal elindult a házhozszállítás szolgáltatásunk a külső raktárunkból!
Személyes átvételre is hamarosan lesz lehetőség.

GARANCIÁLIS ÁTVÉTEL

További jó hír, hogy a kiszállító futárral garanciális termékeiket visszaküldhetik hozzánk (1151 Budapest, Harsányi Kálmán u. 83.)!

Amennyiben saját költségen, futárral szeretnék hozzánk eljuttatni a termékeket, kérjük, hogy azokat a Frangepán utcai telephelyre küldjék (1139 Frangepán u. 46.).

A személyes ügyfélfogadás egyelőre még szünetel, de amint változás lesz, rögtön jelezzük!

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

Ügyfélszolgálatunk és kereskedőink továbbra is várják hívásaikat a szokásos telefonszámokon.

Továbbra is köszönjük megértésüket és türelmüket!

 

Frissítve: Budapest, 2018. június 18.

 

Kedves Partnerünk!

 

Az alábbiakban szeretnénk beszámolni a múlt hét eseményeiről és bemutatni a Ramiris Europe Kft. helyreállítási tervét, melynek megvalósítása a 2018. június 13-án történt tűzeset napjától kezdve jelenleg is folyamatban van.

Múlt hét szerdán a cégünk Frangepán utcai székhelyén található raktárhelyiség teljes terjedelmében leégett, a benne tárolt árukészlet túlnyomó többségében megsemmisült. A tűz keletkezésének okát a szakhatóságok még vizsgálják. A tűzeset során az irodaépület csak közvetett károkat szenvedett. Mind az épületre, mind az árukészletre a Ramiris Europe Kft. megfelelő fedezetet nyújtó biztosítással rendelkezett.

A káresemény után pár órával a teljes központi szerver infrastruktúra átszállításra került egy adatközpontba, ahol az informatikusok estére már képesek voltak az alapszolgáltatások biztosítására. Reggelre a teljes vállalatirányítási rendszer, a levelezőrendszer, a weboldal és a cégcsoporthoz tartozó cégek szolgáltatásai működtek. Csütörtök reggel birtokba vettünk egy nagy alapterületű irodahelyiséget, ahol az elkövetkezendő hetekben folyik majd a munka. Szintén csütörtöktől elérhető a Ramiris Europe Kft. központi telefonszáma. A pénteki nap azzal telt, hogy a Frangepán utcából átköltöztessük a teljes irodai állományt. Ezt estére teljesítettük, így hétfőtől a cég a megszokott felállásban dolgozik tovább - egyelőre a kollégák munkaidőben leginkább telefonon és e-mail útján lesznek elérhetők.

 A cég legnagyobb vesztesége a raktárhoz köthető, azonban a Ramiris Europe Kft. eddig is rendelkezett egy külső raktárral a 1151 Budapest, Harsányi Kálmán u. 83. szám alatt, melyet leginkább átmeneti tárolásra, logisztikai háttér bázisként használtunk. Már a tűzeset napján felmértük, milyen átalakítások szükségesek, hogy a raktár ezután elsődleges raktárként üzemeljen. A raktár összesen 2.000 m² alapterületen fogja kiszolgálni a partnereket. Hét elejétől kezdve a működéshez szükséges összes feltétel adott. A leírtakon túl, a Harsányi Kálmán u. 85. szám alatt további 1.500 nm alapterületű raktár áll a rendelkezésünkre, hogy ezzel is biztosítsuk a zökkenőmentes működést.

Harsányi 1Harsányi 2 Harsányi 3

Jelenlegi helyzetünkben Partnereink megértését és türelmét kérjük, hamarosan újra biztosított lesz zökkenőmentes működésünk. Cégünk továbbra is megfelelő eszköz-vagyonnal rendelkezik, a finanszírozásunkat biztosító bank a múlt héten garantálta számunkra a pénzügyi támogatását. A beszállítók szintén támogatóan reagáltak és konstruktív együttműködést ígértek. Az árukészlet feltöltése folyamatban van, pár héten belül raktárunk rendelkezni fog a megfelelő készlettel. A Frangepán utcai irodaépületbe - amint a körülmények majd lehetővé teszik -, vissza fogunk költözni.

Ezúton is köszönjük gyártóinknak és partnereinknek a biztató szavakat és támogatást, melyet ebben a számunkra nehéz időszakban nyújtottak.

Amennyiben további kérdése lenne, kérjük vegye fel a kapcsolatot azzal a kollégával, akivel eddig is dolgozott, vagy keressen minket a központi telefonszámunkon.

Ramiris Europe Kft

Vissza