Top 10 Termékkör
Kezdőoldal > Regisztráció
Regisztráció

Ezen regisztráció – korábban még nem regisztrált cégek esetében – regisztrációs kérelemnek minősül.

A regisztráció elvégzéséhez, kérjük töltsön fel két mellékletet: Cégkivonatát vagy Társasági Szerződését vagy Vállalkozói Igazolványát ÉS Aláírási címpéldányát vagy Személyi Igazolványát! A regisztrációs kérelmét csak a két melléklet feltöltése után tudja rögzíteni. Amennyiben már regisztrált Ügyfelünk, kérjük töltse ki Ügyfélkódját, így a regisztrációt elfogadjuk a mellékletek feltöltése nélkül.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy cégünk számítástechnikai alkatrészek nagykereskedelmi forgalmazásával foglalkozik, ezért partnerbázisunkat olyan kereskedők alkotják, akik e termékek továbbértékesítésével, és/vagy beépítésével foglalkoznak.


Regisztrált Partnereinknek lehetősége van számos felhasználót regisztrálni a weboldalunkhoz, így munkatársaik külön-külön tudják kezelni a rendeléseket.

Bejelentkezés után a „Rendelések/Aktuális rendeléseim” menüpont alatt található az összes rendelés, míg a „Saját rendeléseim” szűrőt bekapcsolva, már csak az adott felhasználó által leadott rendelések láthatóak.

Amennyiben többen is rendelnek az Önök cégétől, érdemes mindenkinek külön felhasználót regisztrálni a könnyebb nyomon követhetőség érdekében.


A regisztráció elküldését követően munkatársunk hamarosan felkeresi Önöket.

* Mező kitöltése kötelező.
Ügyfélkód:
Amennyiben Ön már partnerünk, kérjük, adja meg ügyfélkódját (értékesítő kollégáinktól igényelhető). Ebben az esetben nem szükséges a céges dokumentumokat feltölteni a regisztrációhoz.
Mellékletek feltöltése:
Melléklet:
Megjegyzés:
Feltöltött mellékletek:
Adatok:
Felhasználónév *
 
Jelszó *
 
Jelszó megismétlése *
 
Vezetéknév *
 
Keresztnév *
 
Cégnév *
 
E-mail *
 
Telefon *
 
Mobiltelefon
 
Adószám *
 
Számlázási cím:
Város *
 
Irányítószám *
 
Utca, házszám *
 
Nyilatkozatok
Hírlevél beállítások:
A hírlevélhez külön e-mail címet adhat meg: