Top 10 Termékkör
Kezdőoldal > Hírek > Fontosnak tartja hálózata biztonságát?
2018.01.29.

A Ramiris Europe Kft. a MikroTik termékek képviselete mellett hivatalos, gyártói képzéseket is indít az eszközök nyújtotta lehetőségek megismeréséhez, konfigurációs és beállítási folyamatok elsajátításához.
2018. február 15-16. között tartjuk MikroTik MTCTCE képzésünket, melyet azon partnereink számára ajánlunk, akik hálózati biztonsággal foglalkoznak, és ki szeretnék használni a MikroTik kifinomult tűzfal és forgalom szabályozó képességeit.

2018. február 15-16. – MikroTik Certified Traffic Control Engineer (MTCTCE) képzés

A képzés tartalmi áttekintője: MikroTik MTCTCE képzés

Képzés időpontja: 2018. február 15-16.
Képzés időtartama: 2 nap, az órák minden nap 09:00-16:30-ig tartanak
Képzés helyszíne: 1139. Budapest, Frangepán u. 46. TÉRKÉP
Képzés részvételi díja: 53.990 Ft+ÁFA/fő
Oktató: Gyenese László
Képzés megkezdésének feltétele: A képzés megkezdéséhez érvényes MTCNA Certificate szükséges.

A képzés magyar nyelvű. A gyakorlati, labor feladatokhoz minden résztvevőnek biztosítjuk a feladatok elvégzéséhez szükséges gyakorló eszközöket. A képzésre kérjük hozzon magával egy, a Windows-os alkalmazások futtatására alkalmas notebookot. Minden résztvevő számára díjmentesen biztosítjuk a képzés ideje alatti ebédet, kávét és frissítőket.

MikroTik képzéseink hivatalos vizsgával zárulnak!  A vizsga sikeres teljesítése esetén a MikroTik egy 3 évig érvényes oklevelet (Certificate) állít ki, mely bejelentkezés után az Account fülön keresztül letölthető. A MikroTik MTCTCTE képzés megkezdésének feltétele az érvényes MTCNA vizsga.

A képzés részvételi díjának fizetése előre utalással történik. A jelentkezést követően kiállítunk egy Előleg bekérőt. A képzésen való részvétel feltétele az Előleg bekérőn szereplő összeg bankszámlánkra történő megérkezése a képzés kezdetéig.

A képzéssel kapcsolatos bővebb információért keresse Soós Rita kolleganőnket a soos.rita@ramiris.eu e-mail címen, vagy a +36-1-888-3267-es telefonszámon.