Top 10 Termékkör
Kezdőoldal > Hírek > A Samsung munkaállomásra szánt monitorjai
2018.01.24.

A Samsung munkaállomásra szánt monitorjai

A CH89, CH80 és SH85 monitor az egyszerű csatlakoztathatóság érdekében USB Type C csatlakozóval rendelkezik, valamint optimális fényerőt és színábrázolást biztosít az ultra WQHD (CH89), a Full HD (CH80) és a WQHD (SH85) felbontásban.
A monitorok három oldalon káva nélküli kialakításúak, és ezt a design-t a CH89 és CH80 modellek 1800R ívelt struktúrája még hangsúlyosabbá teszi.
Ezek a kompakt monitorok kiváltják a korábban több kijelzőt vagy eszközt igénylő rendszereket, így nem csupán hasznos munkaterületet szabadítanak fel, de kevesebb karbantartást is igényelnek. 

 
Egyszerű csatlakoztathatóság
A CH89, CH80 és SH85 monitorok gyorsabbá és hatékonyabbá teszik a tartalmak elérését, betöltését, megjelenítését és megosztását.
Ezek a modellek dedikált USB Type C csatlakozóval rendelkeznek, így az adatátvitel, a Display Port (DP) jelátvitele, illetve a tápellátás is egyetlen vezetéken keresztül történik.
Ez a megoldás nemcsak a kusza kábelektől szabadítja meg a munkaterületet: az USB Type C csatlakozó a tartalmak egyszerű megosztását is biztosítja a személyes laptopokkal, táblagépekkel és mobilkészülékekkel.
A felhasználók akár a nagyobb méretű kijelzőn is megtekinthetik azokat a dokumentumokat és képeket, amelyeket a kisebb méretű kijelzővel rendelkező eszközükön tárolnak – természetesen a képminőség romlása nélkül.

A szakemberek ezenkívül könnyedén személyre szabhatják a megjelenő tartalmakat a Samsung Easy Setting Box szoftver segítségével.
A program intuitív felületén számos képrendezési sablon és képméretet optimalizáló lehetőség közül válogathatnak a felhasználók, hogy beállíthassák a számukra leginkább megfelelő elrendezést.

A hatékonyabb együttműködés és a képmegosztás érdekében a CH80 és SH85 monitorok a Daisy Chain DP Out technológiát is támogatják.
Ez lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy egyetlen DP kimeneten keresztül kiterjesszék az aktuális asztalukat egyes monitorokra vagy monitorcsoportokra, anélkül, hogy azokat szinkronizálni kellene a számítógéppel vagy más külső eszközökkel.

 

Optimális fényerő és színábrázolás
A Samsung legújabb, professzionális használatra szánt monitorjait úgy tervezték, hogy a dokumentumokat és képeket optimális fényerővel és színábrázolással jelenítsék meg, láthatóvá téve az apró vagy egyébként elvesző részleteket.
A CH89 monitor ultra WQHD (3440 x 1440 képpont) felbontásban tűéles képet produkál, köszönhetően az FHD felbontáshoz képest közel két és félszeres pixelsűrűségnek, így biztosítva a szélesebb és színgazdagabb munkaterületet.
A SH85 monitor ugyanezt a minőséget WQHD (2560 x 1440 képpont) felbontásban kínálja, ami 1,8-szor nagyobb pixelsűrűséget jelent a szabványos FHD monitorokhoz képest.

 

Kényelmesebb használat 
A Samsung személyre szabható CH89, CH80 és SH85 monitorjai hozzájárulnak a komfortos és ergonomikus munkakörnyezethez.
Mindhárom kijelző állítható magasságú állvánnyal rendelkezik, amely forgatható és dönthető is, így beállítható a kijelző ideális távolsága és helyzete.
Ezenkívül a modellek a Samsung villódzásmentes és szemkímélő technológiáját is támogatják, így a káros képi hatások kiszűrésével hosszú távú használat mellett is elkerülhető a látás romlása.

Szélesebb munkaterület
A CHG90 a kiterjeszti a munkaterületet, hiszen panorámában jeleníti meg az ábrákat, diagramokat és grafikonokat egyetlen kijelzőn.
Ultraszéles méretének köszönhetően nincs szükség arra, hogy két darab 27 hüvelykes monitort egyesítsenek a felhasználók, így elkerülhetők a kijelzők elcsúszásából eredő hibák, valamint a kép közepét sem bontják meg a keretek.
Mindezt kiegészíti a HDR QLED képminőség, így bármilyen tartalom is szerepeljen a CHG90 kijelzőn, az garantáltan éles, színpompás és valósághű lesz.

Az Easy Setting Box elrendezést optimalizáló technológia mellett a CHG90 olyan képmegosztási szolgáltatást is kínál, amely több eszköz vagy jelforrás képének egyidejű megjelenítését is lehetővé teszi, az eredeti képminőség romlása nélkül.
A CHG90 számos csatlakoztatási lehetőséggel bír, mint a DP, a Mini-DP, a HDMI és az USB, emellett támogatja a különböző külső eszközökre és eszközökről való tartalommegosztást.

A Samsung Electronics
A Samsung Electronics innovatív ötleteivel és technológiáival inspirálja a világot és formálja a jövőt.
A vállalat újraalkotja a televíziók, az okostelefonok, a viselhető okoseszközök, a tabletek, a kamerák, a digitális készülékek, az orvosi eszközök, a hálózati rendszerek, a memóriák, az LSI rendszerek és a LED megoldások fogalmát.
A legfrissebb információk a Samsung Newsroomban, a news.samsung.com weboldalon érhetők el.