Top 10 Termékkör
Kezdőoldal > Hírek > Sony SmartWatch - okostelefonhoz okos karóra
2012.10.26.


Gondolt arra milyen jó lenne ha a telefonja funkcióit akkor is tudná kezelni amikor az a táskája mélyén lapul? Amikor sportolás közben eléri kedvenc programjait, látja a beérkező üzeneteit anélkül, hogy a telefont ki kellene halászni a hátizsák legmélyéről, kezelni a telefon zenelejátszóját anélkül, hogy a zsebéből elő kell venni a telefont. Ezeket mind megteheti a Sony SmartWatch MN2 készülékkel.
 
Ez nem csupán egy időt mutató óra. Alkalmazások sokaságát töltheti rá a Google™ Play áruházból. A kapacitív kijelző érzékeny felületén tudja fogadni a bejövő hívásokat, Bluetooth headsettel kiegészítve kimenő hívást is kezdeményezhet, megtekintheti üzeneteit, naptárbejegyzéseit. Követheti ismerőseit facebookon, vagy twitteren. Sportoláshoz is kiválóan alkalmas az Endomondo program segítségével.
A Find My Phone funkció segítségével 1 gombnyomással rálelhetünk a szobában bujkáló telefonunkra.
 
Használja ki az okostelefonja által biztosított számtalan hasznos funkciót miközben kezei a teljes szabadság élményében részesülhetnek. Most egy igazán hasznos kiegészítőt ajánlunk figyelmébe, amely akár saját részre akár ajándéknak kiváló választásnak bizonyul.